• меблі
  • Спальні
  • Вітальні
  • Кухні
  • Дитячі
Завантаження

Книжкові шафи, домашні бібліотеки

Книжкові шафи для домашніх бібліотек є актуальними і в наш час. Любителі книг бажають зберегти свою колекцію, тому для книг потрібне спеціальне місце. Так, на сьогодні пропонують відкриті та закриті стелажі, які можуть мати будь-який дизайн.

Варто зазначити, що краще обирати меблі для книг закритого типу. Це пов’язано з тим, що на відкритих полицях скупчується пил, який є причиною алергічних реакцій. Окрім того, папір – матеріал, що легко псується, тому його варто берегти від вологи, сонячних променів та механічних ушкоджень. Зариті шафи та стелажі не завжди забезпечують належну вентиляцію, тому слід врахувати ці фактори при виборі.

Слід також пам’ятати, що книги краще зберігати вертикально.

Варіацій шаф є безліч, скеред найпопулярніших – дерев’яні стелажі зі скляними дверцятами, шафи-купе з ДСП або МДФ, стелажі з металевими рамами та нішами, вбудовані шафи. Усі ці варіанти підходять для оформлення домашніх бібліотек, незалежно від кількості наявних книг, адже такі меблі найчастіше виготовляють під замовлення.

Дизайн шафи для книг є не менш важливим. При індивідуальному виготовленні можна створити меблі, які підійдуть до будь-якого стилю. Компанія GT стиль займається виготовленням меблів під замовлення. У нас можна замовити шафу або стелаж, який відповідати усім вимогам та забезпечуватиме відмінний захист для книг.

Попередній
Більше немає публікацій
Далі
Більше немає публікацій
Comments are closed.